Šta obući danas?
0.00 Prijava Registracija
Žene Muškarci Djeca Promocije Brendovi Outlet
Početna   /   Info   /  

Opšti uslovi

Sadržaj Internet stranice obuci.me i svih njenih varijanti (u daljnjem tekstu: obuci.me) je vlasništvo preduzeća Neptun d.o.o., Bulevar Džordža Vašingtona br.5 Podgorica Crna Gora. Upotrebom Internet stranice obuci.me korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja.
U Internet prodavnici obuci.me mogu kupovati proizvode isključivo korisnici iz Crne Gore.
Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonom Crne Gore.
Neptun d.o.o. zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici obuci.me bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obvezujuće.

Ograničenje odgovornosti

Neptun d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice obuci.me i njenog sadržaja.
Neptun d.o.o. zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. Neptun d.o.o. će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici obuci.me s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Ograničeno pravo upotrebe

Posetioci Internet stranice obuci.me sadržaj koriste isključivo u lične i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole Neptun d.o.o. je zabranjena.

 

copyright © NEPTUN doo 2020