Šta obući danas?
0.00 Prijava Registracija
Žene Muškarci Djeca Promocije Brendovi Outlet
Početna   /   Savjeti   /  

Kako kupovati

U Internet prodavnici Obuci.me je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici Obuci.me.
U Internet prodavnici Obuci.me mogu kupovati isključivo korisnici iz Crne Gore.
U Internet prodavnici Obuci.me je moguće kupiti i poklon bonove.
Porudžbenica u Internet prodavnici je predana kada korisnik dobije automatsko elektronsko obaveštenje. To elektronsko obaveštenje nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela isporuka proizvoda. Porudžbenica će biti potvrđena putem novog e-obaveštenja o potvrdi porudžbenice.
U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte.
Neptun d.o.o. će potvrđene porudžbenice smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Neptun d.o.o. može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice Obuci.me ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove. Ugovor o kupovini je sačuvan u Neptun d.o.o., a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.
Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

CIJENE

Sve cijene su izražene u eurima sa uključenim PDV-om. Pri kupovine važe cijene u trenutku naručivanja. Cijene važe do objave novog cjenovnika u Internet prodavnici Obuci.me.
Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet prodavnici su objavljeni na Internet stranici Obuci.me.
Navedene cijene važe samo za prodaju preko Internet prodavnice i ne moraju biti jednake cijenama na prodajnim mestima u Crnoj Gori.
Kod prikazivanja sniženja cijena (izraženo u procentima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u e- shopu ,  a to je posledica zaokruživanja maloprodajnih cijena nakon sniženja.

copyright © NEPTUN doo 2020